Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Projekti

Projekti | Oluk

Dobrodošli na deo sajta Oluk.rs koji je nemenjen svima koji se bave projektima, izvođenjem radova, planiranjem i uređenjem prostora, kao i drugim profesionalcima.

Naša Ekspertiza

Naša firma okuplja tim iskusnih stručnjaka koji se preko 15 godina bave nabavkom i distribucijom svih završnih elemenata iz oblasti uređenja enterijera i građevinarstva. Bez obzira da li se bavite građevinskim projektima, enterijerom, ili planiranjem prostora, mi smo tu da vam pružimo podršku i rešenja koja će zadovoljiti sve vaše zahteve. U ponudi imamo i najekskluzivnije proizvode, ali i one koje spadaju u kategoriju “najbolji odnos cene i kvaliteta”.

Kako Vam Možemo Pomoći?

1. Bavite se postavljanjem podova?

Naš iskusni tim će vam ponuditi kompletno rešenje – laminat ili LVT pod, odgovarajuća podloga, lajsne koje se najbolje uklapaju i aluminijumske profile. Robu isporučujemo dirktno do mesta gde se vrši ugradnja, u dogovorenom roku.

2. Projektujete enterijer?

Odaberite neki od najkvalitetnijih proizvoda kao što su sobna vrata, LVT podovi, zidne lajsne, ekskluzivne garnišne ili neki od specijalnih aluminijumski profila. Imamo najveću ponudu podnih lajsni u regionu. Takođe možemo ponuditi aluminijumske i PVC profile za keramičke pločice.

3. Potreban vam je proizvod za koji je zahtevano određeno svojstvo?

Ako je potrebno da neki proizvod kao što je podna lajsna ili krovna folija ima određeno svojstvo u smislu otpornosti na vlagu, udarce ili jednostavno želite najkvalitetniji mogući proizvod, na pravom ste mestu Proizvodi koji su pogodni za projekte su a koje možete pronaći kod nas su:

  • sobna vrata
  • LVT ili laminatni podovi
  • odgovarajuće podloge, podne lajsne i aluminijumski profili
  • krovne folije
  • fasadna mrežica
  • tavanske merdevina

Kontaktirajte nas

Svi koji se bave projektima, izvođenjem radova ili planiranjem prostora pozvani su da nas kontaktiraju. Vaša potreba je naš prioritet. Kontaktirajte nas direktno na projekti@oluk.rs ili na telefon +381 11 23 93 055. Očekujemo vaše upite i radujemo se saradnji na vašem sledećem projektu.

Oluk Trgovina - Vaša sigurna ruka u realizaciji ideja i projekata!