Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

O nama

Dobrodošli na Oluk.rs! Naša kompanija, OLUK Trgovina, je već 15 godina specijalizovana za nabavku, marketing, logistiku i prodaju proizvoda za profesionalce, maloprodajne partnere i “Uradi sam” lance u jugoistočnoj Evropi. Već dugi niz godina, mi smo ekskluzivni distributer ugledne kompanije DECORA S.A., koja se bavi proizvodnjom elemenata za uređenje enterijera.

Prisutni smo na tržištima Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Brendovi koje zastupamo direktno su prisutni u svim ovim zemljama. Kao ekskluzivni predstavnik za region Balkana, OLUK Trgovina takođe je zastupnik sledećih velikih evropskih kompanija:

 1. CLASSEN: Vodeći nemački brend sobnih vrata.
 2. DECORA: Evropski proizvođač opreme za uređenje enterijera.
 3. MDM: Ugledni proizvođač krovnog pribora.

Naša ključna područja obuhvataju uređenje enterijera, dodatne elemente za podove, sobna vrata i krovne i fasadne sisteme. Fokusirani smo kako na unutrašnje, tako i na spoljašnje elemente. Svi proizvodi koje nudimo odlikuju se konceptualnim pristupom i intenzivnim marketingom. Naš inovativan koncept prodaje prati promene trendova na tržištu i podržava ga marketinška podrška, uključujući brošure, ekspozitore i učešće na sajmovima.

Grupe proizvoda:

 • laminat lajsne
 • vinilni podovi
 • podloge za laminat i vinil
 • aluminijumski profili i lajsne
 • dekorativni stiropor program
 • prateći program za gips
 • fasadne mrežice
 • krovne membrane

Neprestano razvijamo nove linije proizvoda, stvarajući atraktivne poslovne ponude za naše partnere. Naši distributivni partneri su iskusni stručnjaci za podove, građevinarstvo i uređenje enterijera, prisutni u svim gradovima u regionu. Naša dugogodišnja tradicija i internacionalno iskustvo u poslovanju sa podnim oblogama, krovnim elementima i uređenjem enterijera omogućava nam da kombinujemo pouzdanost i kvalitet proizvoda sa modernim i inteligentnim marketinškim rešenjima.

Zadovoljstvo naših kupaca je od suštinskog značaja, a mi to garantujemo ne samo kvalitetom proizvoda i konceptom “dobro uloženog novca”, već i profesionalnom uslugom, efikasnom logistikom i inovativnim marketingom. OLUK Trgovina donosi dinamičnost, dugoročni rast i uspeh vašoj kompaniji!