Welcome visitor you can log in or create an account

O nama

OLUK Trgovina je internacionalna kompanija specijalizovana za nabavku, marketing, logistiku i prodaju proizvoda za profesionalce, maloprodajne partnere i “Uradi sam” lance u jugoistočnoj Evropi. Već dugo godina smo ekskluzivni distributer kompanije DECORA S.A. – uglednog proizvođača proizvoda za uređenje enterijera. Uspešno pokrivamo teritorije Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Metohije, Makedonije i Albanije, i naši brendovi su direktno prisutni u svim navedenim zemljama. Kao ekskluzivni predstavnik za region Balkana, OLUK Grupa je takođe I član prodajnih struktura sledećih kompanija:

Vodeći nemački brend sobnih vrata – CLASSEN

Evropski proizvođač opreme za enterijer – DECORA

Proizvođač krovnih folija i membrana  – FOLIAREX

Ugledni proizvođač krovnog pribora – MDM

 

OLUK Trgovina ima za cilj da unapređuje svoje poslovanje nudeći korisnicima veliki broj građevinskih proizvoda, dekorativnih elemenata i proizvoda za uređenje doma. Naše ključne oblasti su uređenje enterijera, dodatni elementi za pod, sobna vrata i krovni i fasadni sistemi. Fokusirani smo kako na enterijer, tako i na elemente za spoljašnju upotrebu. Sve proizvode koje imamo u ponudi karakteriše konceptualni pristup i intenzivni marketing. Koncept prodaje je inovativan, orijentisan ka menjanju trendova na tržištu i ima snažnu marketinšku podršku, kao što su brošure, ekspozitori, učešće na sajmovima u zemlji i inostranstvu, uzorci, tehničke informacije i prodajni treninzi. Konstantno razvijamo linije novih proizvoda, istovremeno kreirajući atraktivne poslovne predloge za naše partnere. Naši distributivni partneri su iskusni specijalisti za podove, građevinu i uređenje enterijera, i ima ih u svim gradovima u regionu.

Zbog dugogodišnje tradicije i internacionalnog prisustva u poslovanju sa podnim oblogama, krovnim elementima i uređenju enterijera, znamo kako da kombinijemo pouzdanost i kvalitet proizvoda sa modernim i inteligentnim marketinškim konceptima i rešenjima. Izuzetno nam je bitno zadovoljstvo naših kupaca, što garantujemo ne samo kvalitetom proizvoda i konceptom „good value for the money“, već i profesionalnom uslugom, efikasnom logistikom i inovativnim marketingom. Pristup distributivnom lancu OLUK-a znači dinamičnost, dugoročni rast i uspeh za Vašu kompaniju!

More in this category: Video »